IT 12256

2.85 lei

Category:

Description

Această invitație de nuntă impresionează prin dimensiunea sa generoasă și eleganța designului. Tonurile de crem deschis se îmbină armonios cu tonurile de crem închis, oferind o paletă de culori perfectă pentru o nuntă sofisticată și rafinată.

Invitația are o prezentare impresionantă, cu detalii subtile care adaugă un plus de eleganță și farmec. Plicul, în tonuri de crem deschis întrepătruns cu crem închis, are un design simplu și totodată sofisticat, cu mici detalii care reflectă personalitatea mirilor. Aceste detalii, deși mici, adaugă o notă personală și de unicitate invitației.

Dimensiunea mare a invitației, oferă suficient spațiu pentru a scrie textul invitației într-un mod clar și ușor de citit. Fontul ales este elegant și ușor de citit, oferind astfel invitaților posibilitatea să înțeleagă informațiile importante.

Această invitație pentru nuntă în tonuri de crem este perfectă pentru cuplurile care caută o invitație sofisticată și rafinată, cu detalii subtile și o prezentare impresionantă.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IT 12256”

Your email address will not be published. Required fields are marked *