IT19324

2.25 lei

Această invitație de nuntă albă emană eleganță și rafinament, îmbinând cu succes simplitatea și frumusețea subtilă a detaliilor. Prima impresie este încântătoarea mini invitație care se atașează cu grijă de decorul cu fluturi. Fluturii grațioși adaugă o notă jucăușă și magică, evocând iubirea și transformarea.

Plicul superb este încântător ornamentat cu un fluture albastru, care împletește armonios nuanțele de albastru și maro în fundal. Acest fluture simbolizează frumusețea și libertatea, captând privirile și anticipând un eveniment deosebit.

Invitația pentru nunta se distinge prin simplitatea sa elegantă, fiind imprimată pe un carton alb de calitate superioară, care subliniază stilul sofisticat al evenimentului. Textul cuvintelor calde și sincere este delicat și perfect potrivit pentru a transmite emoții și bucurie.

Această invitație de nuntă albă este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un aer de eleganță și mister evenimentului lor special. Cu un design impecabil și un sentiment de magie, aceasta va captiva inimile invitaților și va crea așteptarea unei nunți de neuitat. 🦋

Categorii: invitatii cu flori, invitatii cu fluturasi, Invitatii de Nunta​, invitatii de nunta cu tiparire normala, invitatii de nunta ieftine, invitatii evenimente, Plic cu Tipar Normal, invitatii timisoara, invitatii nunta, invitatii ieftine timisoara
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IT19324”

Your email address will not be published. Required fields are marked *